Yhdistyksestä

MÄKIKYLÄN PÄIVÄKOTIYHDISTYS RY.

Mäkikylän päiväkotiyhdistys ry voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä ylläpitää Mäkikylän ja Sairaalamäen päiväkoteja, jotka toimivat Kouvolan kaupungin palvelusetelipäiväkoteina. Palvelusetelin ansiosta perheiden asiakasmaksu meidän päiväkodeissamme on tällä hetkellä samaa tasoa kuin kaupungillakin.

Mäkikylän päiväkotiyhdistys on perustettu vuonna 1973 ja Sairaalamäen päiväkotiyhdistys vuonna 1975. Vuonna 2016 yhdistykset päättivät yhdistyä yhdeksi, jotta yhdistyksen hallintoa saataisiin kevyemmäksi ja päiväkotien toimintaa paremmaksi ja laadukkaammaksi.

Päiväkotiyhdistys huolehtii päiväkotien taloudesta ja hallinnosta. Hallituksen kokouksissa keskustellaan myös päivähoidon sisällöllisistä asioista sekä lasten virkistystoiminnasta. Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys tekee varainkeruuta asiakasmaksujen lisäksi jäsenmaksuin sekä järjestämällä erilaisia tempauksia, kuten esimerkiksi myyjäisiä.

Yhdistyksen jäsenet ovat pääsääntöisesti lasten vanhempia, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä yhdistyksen toimintaa.

Haluatko mukaan? Liity jäseneksi!